6 x hyvä ja halpa viini pääsiäiseen

21.3.2024 - 5 x paras|Artikkelit|

Paina mieleesi nämä viinit, jos pääsiäisen kattauksen kylkeen haluaa valita ruokajuomat sieltä huokeammasta päästä!

Radio Boka Tempranillo 2022

Monen kestosuosikki Espanjasta | 8,99 €Radio Boka Tempranillo

Jos pääsiäispöytään katetaan mausteisempia lihaherkkuja, pitkien pyhien kunniaksi käynnistetään grillikausi tai hakusessa on sohvannurkkaan sopiva ja edullinen seurusteluviini, kokeile Radio Bokaa!

Uuteen ulkoasuun tänä keväänä puettu espanjalainen punaviini on makutyypiltään pehmeä ja hedelmäinen – se on siis hyvin suunmyötäinen ja sitä kelpaa kulautella hyvässä seurassa vielä ruokailun jälkeenkin.

Cono Sur Bicicleta Riesling 2022

Rakastettu riesling monenlaisiin ruokapöytiin | 11,49 €cono sur bicicleta valkoviini

Loistavan hinta-laatusuhteen rieslingin etsinnät voi lopettaa tähän paikkaan! Chileläisen Cono Surin viinit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kukkaroystävällisyydestään. Bicicleta Riesling on raikkaan hapokas ja hedelmäinen viini, joka sopii erinomaisesti aperitiiviksi sekä pienten alkupalojen kera nautittaviksi.

Parhaimmillaan viini on aromikkaiden äyriäisten ja maukkaiden kalaruokien kumppanina. Jos teillä pääsiäispöytään katetaan karitsan ja pashan sijaan itämaisia herkkuja, Bicicleta Riesling on superhekullinen hedelmäpommi niidenkin kanssa tarjottavaksi!

Cape Original Shiraz Cabernet Sauvignon Organic 2022

Litran tetrasta riittää isommallekin seurueelle | 10,98 €cape original kartonkitölkki punaviini

Cape Original on Etelä-Afrikan Western Capen luomutarhoilta peräisin oleva Shiraz Cabernet Sauvignon -sekoiteviini. Väriltään tummanpunaisen viinin tuoksussa on kypsiä, tummia marjoja ja mehevää mausteisuutta. Makumaailma on tuoksun mukainen: kypsää karhunvatukkaa, karpaloita ja mausteisuutta. Pehmeät tanniinit antavat rakennetta ja pieni jäännössokeri tuo pyöreyttä suutuntumaan.

Cape Original on mutkaton seurusteluviini, joka toimii oivallisesti myös kermaisten pastaruokien, grillatun lihan tai kanan sekä juustojen kaverina.

Thr3 Monkeys 2022

8-prosenttinen apinaviini on omiaan kavereiden kanssa jaettavaksi | 9,89 €thr3 monkeys kartonkitölkki

Puolimakea ja raikkaan hapokas saksalainen valkoviini hurmaa hedelmäisellä tyylillään. Se sopii ennenkaikkea ystävien kanssa jaettavaksi ja mutkattomaan seurusteluun.

Jos ruokapöydästä löytyy itämaisia makuja tai vaikka voimakkaampaakin chilin poltetta niin tämän viini makeus kestää tällaiset annokset. Jos vietätte pääsiäistä nyyttärimeiningillä ja pöytä on koreana pikkusuolaisista, Thr3 Monkey toimii myös silloin!

Chavin Cabernet Sauvignon

Tummanpuhuvaan etikettiin puettu ranskatar | 9,98 €Chavin Cabernet Sauvignon

Täyteläisen pehmeä ja aromikas kokonaisuus sopii monipuolisesti paitsi eri ruokalajeille, myös monen erilaisen viininjuojan makuun. Chavin Cabernet Sauvignon on klassinen punaviini sopivalla tanniinisuudella varustettuna, joten hintaluokassaan se on erittäin tyylikäs valinta vaikka karitsan paahtopaistille tai jollekin muulle medium-kypsälle lihalle. Se toimii myös haudutettujen pataruokien ja tuhdimpien kasvisruokien kumppanina.

Château Chaubinet 2022

Keskitäyteläinen ja kypsän karpaloinen punaviini Ranskasta | 10,99 €chateau chaubinet

Löytyykö pääsiäispöydästäsi possupataa, kanaherkkuja tai grillivartaita? Marjaisa ja raikas ranskatar, Château Chaubinet 2022, on hyvä valinta niiden seuraan.

Château Chaubinet sijaitsee Espiet’n kaupungin lähettyvillä Girondessa, noin viisi kilometriä Unescon maailmanperintökohde St. Emilionista etelään. Fossat’n perhe on viljellyt viiniä tilalla useiden sukupolvien ajan.

Viinin tuoksussa on aistittavissa mustaherukkaa, hentoa paprikaa ja mausteita. Merlot tuo viiniin mehukkuutta. Keskitäyteläinen, kevyesti mausteinen viini, jossa on ryhdikkään hienostuneet tanniinit.

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.