3 x lomatonkka – valitse suosikkisi hanapakkausviinien joukosta!

24.5.2023 - 5 x paras|Artikkelit|

Mikä ihmeen lomatonkka? Lomatonkka on kesäloman kynnyksellä hankittava hanapakkaus, jonka hyvän sulkumekanismin ansiosta lasin viiniä voi nauttia lomalla aina silloin tällöin, eikä viinin hapettumisesta tarvitse stressata.

Avatussa hanapakkauksessa viini säilyy juomakelpoisena jopa kuukauden päivät, kun sitä säilyttää jääkaapissa!

Muita lomatonkan plussia: helppo napata mukaan mökille tai pihajuhliin, pakkauksesta riittää kaverille kanssa ja kaiken kukkuraksi hanapakkaus on kaikista Alkon viinipakkauksista se ympäristöystävällisin.

Lomatonkkaviiniksi kannattaa valita moniin erilaisiin hetkiin sopiva viini – vaikka joku näistä kolmesta!

Les Fumees Blanches Sauvignon Blanc

Ranskalainen, raikas ja ryhdikäs valkoviini | 35,99 €les fumees blanches hanapakkaus

Kuiva, hapokas, sitrushedelmäinen, valkoherukkainen, hennon mangoinen ja kevyen yrttinen Les Fumesss Blanches Sauvignon Blanc on ideaali aperitiivi, se sopii myös buffetpöytään ja merenelävien sekä kevyiden kalaruokien kanssa tarjottavaksi. Viilennä viini ennen tarjoilua noin 10–12 asteeseen!

Viinilehti kuvailee tätä valkoviinitonkkaa hintaluokassaan suoranaiseksi löydöksi ja laadultaan erinomaiseksi.

Gnarly Head Old Vine Zinfandel

Kalifornian aurinkoa lomatonkan täydeltä | 39,98 €gnarly head old vine zinfandel

Gnarly Head Old Vine Zinfandel on peräisin Kalifornian Lodin erittäin vanhoista, jopa yli 80-vuotiaista muhkuraisista Zinfandel -köynnöksistä, jotka vanhuuttaan tuottavat enää erittäin pienen määrän rypäleitä, joiden maku on erityisen intensiivinen.

Jos viihdyt lomalla grillin ääressä, tässä on viini sinulle! Gnarly Head Old Vine Zinfandel on pehmeä, aromikas ja uskomattoman monivivahteinen viini. Parhaimmillaan viini on grilliherkkujen kumppanina. Se sopii nautiskeltavaksi myös sellaisenaan ja aromikkaiden suolaisten kovien juustojen kumppanina. Viinilehden maisteluraadin mukaan myös tämä hanapakkausviini on hintaluokassaan löytö!

Satokausi Rosé

Kesän kaunein hanapakkaus tulee tässä! | 35,89 €satokausi-rosé-hanapakkaus

Lomatonkaksi roseeta – oi kyllä! Satokausi Rosé on tehty yhdessä Satokausikalenterin, Winestaten ja François Lurtonin kanssa. Viini on tarkoitettu vastuullisuudesta ja ruoanlaitosta kiinnostuneille kuluttajille, jotka nauttivat laadukkaan viinin yhdistämisestä ruokaan.

Hennon vaaleanpunainen rosee on monipuolinen ruokaviini sesonginmukaisille kasviksille sekä kala- ja kanaruokien kanssa nautittavaksi. Viini kantaa mausteisempiakin ruokia. Laadukas viini on Viinilehden mukaan edullinen ostos. Tämä tonkka on myös ulkomuodoltaan suoranaista silmäkarkkia!

LUE MYÖS!

Kiva kun klikkasit tänne!
Lämpimästi tervetuloa inspiroitumaan viinin ympärillä.