Bellaterra Merlot

Torres

Torresin perheen nimi on yhdistetty viiniin jo kolmen vuosisadan ajan, vaikka virallisesti liiketoiminta on alkanut vasta vuonna 1870. Legendaarisella perheyrityksellä on toimintaa ympäri maailmaa, ja se mielletään monessa suhteessa alansa edelläkävijäksi. Torresin pitkäjänteinen työ viinimaailman kehittämisessä on huomattu maailmalla. Drinks International -lehti valitsi Torresin maailman arvostetuimmaksi viinitaloksi jo neljättä kertaa viiden vuoden sisään.

Bellaterra Merlot

Torresin luomuviinien perhe on kasvanut uudella viinillä, joka on valmistettu Merlot -rypäleestä. Tämä Penedesin alueelta tuleva viini on valmistettu korkeammilla sijaitsevien tarhojen rypäleistä ja viini on saanut nimensäkin tästä kauniista Penedesin alueesta – Una Bella Terra – eli kaunis maa.

Käyminen on tapahtunut lämpökontrolloiduissa terastankeissa, viini on saanut kypsyä 6 kuukautta ranskalaisessa tammessa.

Viinin kuvaus

Tummankirsikkainen väri. Tuoksussa intensiivistä hedelmää, jossa aavistus piparminttua. Suutuntuma on tasapainoinen ja tanniinit miellyttävät. Jälkimaku on elegantti ja jättää hivenen lempeää karvauden (kaakao) tuntua.

Viinin käyttö

Sopii erinomaisesti paahdettujen liharuokien kanssa.

Lisätiedot

Tuottaja Torres
Maa Espanja
Alue/luokitus Katalonia, DO Penedes
Viinityyppi Punaviinit
Rypäleet Merlot (100 %)
Täyteläisyys Keskitäyteläinen
Hapokkuus Kohtuullinen
Sokeripitoisuus
Alkoholipitoisuus 14,5 %
Saatavuus Ravintolamyynti
Pullokoot 75 cl
Suljin Luonnonkorkki
Laatikkokoko 6
Alkon tuotenro
Suositushinta 16,40 €
Lehdistömaininnat
Kilpailumenestys
Sertifikaatit Luomu