Masi

Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi. Yhä perheomisteinen viinitalo on ollut vuosia edelläkävijä viininvalmistuksessa kehittäen mm. Appaxximento-, sekä Ripasso -menetelmät, jotka sittemmin ovat muodostuneet järkkymättömäksi osaksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta.

Kunnioittaen pitkää perinnettä, Masi valmistaa yhä puhdaspiirteisiä ja herkullisen tasapainoisia viinejä Veneton paikallislajikkeista.

Masi tuottaa viiniä myös Serego Alighierin tiloilla Venetossa ja Toscanassa, Bossi Fedrigottin tarhoilla Trentinossa sekä omilla tarhoillaan Argentiinan Tupungatossa.

Valmistusmaa: Italia
Valmistusalue: